Общи условия

Приемане на Общите условия

С регистрацията си на shkolata.eu, всеки участник в курса декларира, че е съгласен с Общите условия за ползване на сайта. Приемайки тези Общи условия, Вие се съгласявате да получавате непоискани търговски съобщения за новини и промоции на посочения от Вас е-мейл адрес. Имате право да се отпишете по всяко време като кликнете на съответния линк. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време чрез актуализиране на сайта. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Лични данни

Езиков център „Школата” ООД е регистриран като администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) под номер 436644.

За да се запишете за определен курс, се нуждаем да ни предоставите определен обем информация за вас, която ще Ви бъде поискана при попълване на регистрационната форма. Посочената информация ще бъде използвана единствено с цел да обслужим Вашите поръчки.

При попълване на формата за регистрация, всеки участник в курса подава заявление за участие, като записва:

  • имена
  • имейл и телефон за връзка
  • настоящ адрес

Личната информация, която ни предоставяте, се ползва от закрилата нa Закона за защита на личните данни. Тя няма да бъде използвана за цели извън обявените в сайта и няма да бъде предоставяна под каквато и да е форма на трети лица в противоречие с целите на ЗЗЛД.

Обща информация за предлаганите продукти/услуги

1. Обучението в този сайт се извършва от:

Търговец: "Школата" ООД
МОЛ: Светла Атанасова
ЕИК: 204695028

Адрес на регистрация: гр. София, ж.к. Княжево, ул. "Люлински път" №5А

2. Информацията за предлаганите курсове е представена в подробно описание на страницата на всеки един от тях.  

3. Потребителят е длъжен да заплати цената на избрания от него продукт, посочена в описанието на продукта и съобразно обявените начини на плащане на сайта.

4. Стойността на разходите за доставка на сертификат не са включени в цената на обучението, а се заплащат допълнително от курсиста при получаването на пратката.

5. Обявените цени на курсовете са без включен в тях данък добавена стойност (ДДС), който не се начислява.

6. Под понятието "час" се разбира учебен час, с продължителност 40 мин.

Пропуснати часове

При групово обучение: за пропуснати часове суми не се възстановяват.
При индивидуално обучение: часовете не се считат за проведени и курсистите не дължат суми за тях, ако:
1. Курсистът е предупредил своя преподавател на предходното занятие;
2. Курсистът е предупредил чрез е-мейл най-малко 12 часа преди началото на обучението и е получил потвърждение, че сме прочели писмото. Ако не получите потвърждение от нас в рамките 2-3 часа, моля използвайте вариантите от т. 3 или т. 4 за уведомяване;
3. Курсистът е изпратил съобщение по Скайп не по-късно от 3 часа преди началния час на курса и е получил потвърждение, че сме прочели съобщението. Ако не получите потвърждение от нас в рамките на 15 мин., моля използвайте вариант от т. 4 за уведомяване;
4. Курсистът може да отложи час и чрез телефонно обаждане, не по-късно от 3 часа, преди началния час на курса си.
Ако не е изпълнено нито едно от горните 4 условия, то се счита, че курсистът е провел 1 час и дължи заплащане за него. 
За курсисти на възраст под 18 г., предупреждения се приемат само от родител или настойник.

Цел на предоставените материали и правила за ползването им

"Школата" ООД - собственик на настоящата интернет страница shkolata.eu, предоставя на своите потребители възможност да разглеждат материалите, публикувани на страницата само за лична употреба и с нетърговска цел. Копиране, публично разпространявани или всякаква друга форма на употреба на данните и материалите на сайта, несъобразена с целите му, са абсолютно забранени. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Промяна на цени и продукти

Имаме право да променяме цените и информацията относно курсовете без предварително известие. Вие като потребители заплащате курсовете по цени, които са били актуални по време на записването.

Отказ от поръчани продукти

Като потребители вие имате право да се откажете от вашия курс в срок от 7 работни дни от началото му. След изтичане на 7 дневния срок при отказване от курс заплатените суми не се възстановяват. Ако не осигурим група, която да отговаря на Вашите предпочитания за време на провеждане на часовете, може да изберете дали да получите парите си обратно. Може да изчакате докато се сформира друга група или да изберете да се обучавате индивидуално. Можете да получите парите си обратно до 7 работни дни след началната дата на курса, съгласно условията, описани по-горе. 
 

Последна актуализация: 6.03.2018г.

  • Всички права запазени. © Езиков център Школата

  • Езиков център - Школата
  • Нюзлетър

  • Създадено от

    Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0988854200 Офис Лазур - 0878456480