Португалски език

Учи от всяка точка на света с Школата!

Португалският език е официален език в Португалия, Бразилия, Мозамбик, Ангола, Гвинея-Бисау, Кабу Верде, Сау Томе и Принсипе, Източен Тимур, Макау (заедно с китайския) и се говори от около 280 милиона души.
Той е от групата на романските езици заедно с италианския, френския, испанския и румънския. Има две официални норми - европейски португалски и бразилски португалски.

Езиков Център Школата Ви предлагаме:

КУРСОВЕ ПО ОБЩ ПОРТУГАЛСКИ (А1-С2):

Курсовете по общ португалски език са с часове, предвидени за покриване на всяко едно ниво, включващи упражнения за разговор, поставяйки курсиста в определени езикови ситуации, текстове за слушане и четене с разбиране, разясняване на всяка нова граматична единица и затвърждаване на новите знания с допълнителни упражнения.

КОРПОРАТИВНО ОБУЧЕНИЕ:

За всяко едно корпоративно обучение изготвяме индивидуална учебна програма и график, съобразени със спецификата на фирмата и на нейните служители. Осигуряваме входящи, текущи и финални тестове, с които гарантираме ефективен контрол на подготовката.

Продължителността и цената им се определят въз основа на конкретните изисквания и нужди на клиента, както и на броя на курсистите.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ:

Индивидуалното обучение по португалски език е за начинаещи и напреднали и се провежда в удобно за курсистите и преподавателя време. В процеса на обучение се развиват всички езикови елементи – четене, писане, слушане, говорене. Курсистът има възможност да избере езикова система в зависимост от своето желание и сам да определи интензивността на обучението.

Направи запитване за курс

  • Всички права запазени. © Езиков център Школата

  • Езиков център - Школата
  • Нюзлетър

  • Създадено от

    Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0988854200 Офис Лазур - 0878456480