Италиански език

Учи от всяка точка на света с Школата!

Онлайн курсовете са удобен и ефективен начин да вместите уроците по италиански език в забързаното ежедневие. Можете да учите от вкъщи, от офиса или дори докато пътувате. Уроците се провеждат във виртуална класна стая на живо с преподавател  и имате 24 часов достъп до всички учебни материали, аудио и видео ресурси.

Онлайн обучение в група  

Хорариум – 60 уч. часа във виртуална класна стая с преподавател / 1 уч. час е 40 минути с продължителност – 10 седмици + бонус 3 месецa  допълнителен достъп до платформата и всички учебни материали.

А1 ниво 348 лв
А2 ниво 348 лв
В1 ниво 360 лв
В2 ниво 384 лв
С1 ниво 432 лв
Разговорно ниво 324 лв

*Цените са за група от минимум 8 души.

Индивидуално онлайн обучение

Хорариум – 40 уч. часа във виртуална класна стая с преподавател / 1 уч. час е 40 минути. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията. Цена по запитване!

Учебната система, по която се работи, е Progetto Italiano. Това е най- модерната ситема от методологична гледна точка и още от първия момент развива ефективната комуникация. Системата представя модерна Италия чрез балансирано представяне на комуникативни и грамитически елименти с допълнителни материали, упражнения и аудио диск. По този начин са  застъпени  четирете елемента за усвояване на езика: четене, писане, слушане говорене.

Progetto Italiano e разпределена в пет нива. В първите три нива /А1, А2, В1/ се изучава изцяло граматиката на езика, а в четвърто и пето ниво /В2, С1/ се прави преговор на всички граматически компоненти и се набляга на доусъвършенстване на комуникативните умения плюс повишаване на лексикалната култура на курсиста. Системата Progetto Italiano е разработена от италиански екип от преподаватели и в практиката се е наложила като най-добрата система за водене на курс по италиански език. Тя е актуална и комуникативна, развиваща бързо говорни умения.Основният учебен комплект включва учебник и учебна тетрадка с тестове.


ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ЕЗИК В ШКОЛАТА

 • Можеш да учиш от всяка точка на страната и извън нея;

 • Можеш да учиш в удобно за теб време;

 • Лесна, удобна и функционална виртуална класна стая;

 • Да комуникираш с преподавателите чрез онлайн платформата или e-mail съобщения;

 • Може да качваш своите задачи за самостоятелна работа за преглед и оценка от преподавателя.  

Направи запитване за курс

 • Всички права запазени. © Езиков център Школата

 • Езиков център - Школата
 • Нюзлетър

 • Създадено от

  Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0988854200 Офис Лазур - 0878456480