Бизнес английски

Тясно специализиран курс

Онлайн обучение в група

Хорариум – 40 уч. часа във виртуална класна стая с преподавател/ 1 уч. час е 40 минути.  с продължителност – 8 седмици + бонус 3 месецa  допълнителен достъп до платформата и всички учебни материали. 

Бизнес английски 360 лв

*Цените са за група от минимум 6 души.

Индивидуално онлайн обучение

Хорариум – 40 уч. часа във виртуална класна стая с преподавател / 1 уч. час е 40 минути. Ученикът избира сам часовете и дните, в които да посещава занятията. Цена по запитване!

Учебната система, по която преминава обучението по разговорен бизнес английски език, е на издателство Oxford University Press - Business Result. Тя се характеризира с това, че е подходяща за заети и амбициозни хора, като целта е да развива важни бизнес умения и лексика. Включеният материал е практичен, гъвкав и се възприема лесно. Всички раздели покриват ключови области - общуване, участие в срещи, решаване на проблеми, разговори по телефона. Фокусът е върху уменията за говорене и слушане, текстовете са съвременни и от разнообразни, от автентични източници. Съдържанието е интернационално и не представя конкретно британски или американски културни и лингвистични модели. Учебникът Business Result съдържа: мини учебна тетрадка (Practice File) за упражнение на новата граматика и лексика, след всеки урок; интерактивна тетрадка с речник, който съдържа около 600 думи и ключови фрази, свързани със срещи, презентации, телефонни разговори и пътувания. Добавено е приложение с основните насоки за водене на бизнес кореспонденция в писмен вид, шаблони на официални и неофициални писма, запитвания, оформяне на оферти и договори. Учебникът съдържа и изучаване на конкретни, реални бизнес ситуации, подкрепени от професионалните съвети на преподаватели и експерти от Cranfield School of Management - специални DVD уроци, които представят реални бизнес модели и възможност за пресъздаване на комуникативните ситуации по-достъпно и по-интересно.


ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ЕЗИК В ШКОЛАТА

 • Можеш да учиш от всяка точка на страната и извън нея;

 • Можеш да учиш в удобно за теб време;

 • Лесна, удобна и функционална виртуална класна стая;

 • Да комуникираш с преподавателите чрез онлайн платформата или e-mail съобщения;

 • Може да качваш своите задачи за самостоятелна работа за преглед и оценка от преподавателя.  

 

Направи запитване за курс

 • Всички права запазени. © Езиков център Школата

 • Езиков център - Школата
 • Нюзлетър

 • Създадено от

  Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0988854200 Офис Лазур - 0878456480