Бизнес английски

Тясно специализиран курс

Учебната система, по която преминава обучението по разговорен бизнес английски език, е на издателство Oxford University Press - Business Result. Тя се характеризира с това, че е подходяща за заети и амбициозни хора, като целта е да развива важни бизнес умения и лексика. Включеният материал е практичен, гъвкав и се възприема лесно. Всички раздели покриват ключови области - общуване, участие в срещи, решаване на проблеми, разговори по телефона. Фокусът е върху уменията за говорене и слушане, текстовете са съвременни и от разнообразни, от автентични източници. Съдържанието е интернационално и не представя конкретно британски или американски културни и лингвистични модели.

Учебникът Business Result съдържа: мини учебна тетрадка (Practice File) за упражнение на новата граматика и лексика, след всеки урок; интерактивна тетрадка с речник, който съдържа около 600 думи и ключови фрази, свързани със срещи, презентации, телефонни разговори и пътувания. Добавено е приложение с основните насоки за водене на бизнес кореспонденция в писмен вид, шаблони на официални и неофициални писма, запитвания, оформяне на оферти и договори.

Учебникът съдържа и изучаване на конкретни, реални бизнес ситуации, подкрепени от професионалните съвети на преподаватели и експерти от Cranfield School of Management - специални DVD уроци, които представят реални бизнес модели и възможност за пресъздаване на комуникативните ситуации по-достъпно и по-интересно.

Бизнес английски – 300 лв

Бизнес немски – 300 лв

*Цените са за група от минимум 3 души.

Индивидуално онлайн обучение - Бизнес английски и Бизнес немски

Хорариум – 40 уч. часа във виртуална класна стая с преподавател / 1 уч. час е 40 м.

с продължителност – 4 месеца + бонус 1 месец  допълнителен достъп до платформата и всички учебни материали

18 лв на час/1 уч. час е 40 м. Цена: 720 лв

Направи запитване за курс

  • Всички права запазени. © Езиков център Школата

  • Езиков център - Школата
  • Нюзлетър

  • Създадено от

    Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0878456008 Офис Меден Рудник - 0878882231