За нас

ШКОЛАТА е иновативен чуждоезиков център за деца, ученици и възрастни, където с много любов и професионализъм се преподава по интерактивна методика.

ШКОЛАТА Е ИНОВАТИВЕН ЧУЖДОЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И ВЪЗРАСТНИ, КЪДЕТО С МНОГО ЛЮБОВ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ СЕ ПРЕПОДАВА ПО ИНТЕРАКТИВНА МЕТОДИКА.

Нашето призвание е да споделяме любовта към ученето и да я предадем на курсистите ни, потапяйки ги във вдъхновяващия учебен процес неусетно и с лекота. Ние в ШКОЛАТА се стремим да създадем и развиваме среда, в която нашите курсисти да учат с любов, радост, свобода и вдъхновение!

ШКОЛАТА Е ИНОВАТИВЕН ЧУЖДОЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И ВЪЗРАСТНИ, КЪДЕТО С МНОГО ЛЮБОВ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ СЕ ПРЕПОДАВА ПО ИНТЕРАКТИВНА МЕТОДИКА.

Той е интернационален, позитивен и същевременно силно отговорен, мотивиран, опитен и професионален. Нашите преподаватели са източник на знания и имат за цел да провокират активно участие на курсистите в процеса на обучение. Учителите следват както учебния материал, така и се водят от желанията и очакванията на нашите курсисти.

ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ

Езиков център „ШКОЛАТА“ в гр. Бургас е създаден с много любов към нашите деца и стремеж да търсим хармонията между добрите резултати и удоволствието при заниманията ни, защото при нас Ученето е забавно! Съчетаваме традиционните методи с новаторски подход като учене чрез преживяване и интерактивно преподаване на учебния материал, благодарение на които детето се чувства сътворец в процеса. Ние в ШКОЛАТА разглеждаме всяко дете като уникална личност, за която се грижим да се прояви по най-добрия възможен начин.

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

ШКОЛАТА съчетава класическата форма на преподаване с най-съвременните технологии на обучение в ОНЛАЙН пространството. Целта ни е да предадем информация, но също да помогнем на обучаващите да се превърнат от пасивни получатели на знания в активни конструктори на житейския си път. Онлайн обучението, което предлагаме, излиза извън рамките на разстоянието. То дава възможност на хората от всички краища по света да общуват и да учат заедно.

С нас обучението е по-вълнуващо и по-ефективно!

  • Всички права запазени. © Езиков център Школата

  • Езиков център - Школата
  • Нюзлетър

  • Създадено от

    Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0988854200 Офис Лазур - 0878456480