ONLINE COURSE WITH 50% DISCOUNT IN JUNE

Header-Page

Записване за онлайн курс по англйски езинк

Онлайн курс по Английски език за нива А1, A2, B2 или разговорен английски с преподавател, носител на езика, 50% отстъпка

Онлайн курса по Английски език за придобиване на знания за ниво A2 и B2 се провежда по специална учебна система Speakout на издателство Pearson. В тази учебна система за изучаване на Английски език е включен пълен комплект нива от Starter до Advanced. Уникалността на учебната система Speakout е ,че тя използва автентични видео материали на BBC. Към всеки един от изучаваните модули в онлайн курса по английски език има видео материали на, които са заснети реални ситуации от ежедневието на хора от англоговорящите страни. Тези видео материали позволяват на изучаващите английски език курсисти да се доближат максимално близо, както и да наблюдават ежедневната социална среда в която хората живеят и общуват по между си от англоговорящите страни. Също така курсистите записали се в онлайн курс по Английски език имат възможност да участват в пряк диалог с квалифициран нейтив спийкър преподавател, чрез които се елиминира ефектът на езиковата бариера.

СЕРТИФИЦИРАНЕ

След завършване на онлайн обучението по Английски език, всеки курсист полага финален изпит на база всички изучавани теми. При успешно взимане на изпита за оценка на познанията, получени от онлайн курса по Английски език, курсистът получава сертификат, удостоверяващ владеенето на Английски език за съответното ниво.

Сертификат за преминатите нива

БОНУС

Всеки курсист след приключване на онлайн обучението по Английски език получава шест месечен безплатен достъп до всички видеоматериали от проведения курс.

ЦЕНА

 • Онлайн курс по английски език за ниво А1 (Starter). Цена: 135 лв. вместо 270 лв. Начало:13.06.2020г. /събота и неделя/ от 13:00 - 15:00ч.

 • Онлайн курс по английски език за ниво А2 (Pre-Intermediate). Цена: 145 лв. вместо 290 лв.
  Начало:17.06.2020г. /понеделник и сряда/ от 18:30 - 20:30ч.

 • Онлайн курс по английски език за ниво B2 (Upper-Intermediate). Цена: 160 лв вместо 320 лв.
  Начало:13.06. 2020г. /събота и неделя/ от 14:30 - 16:30ч.

 • Онлайн курс по разговорен английски език във виртуална класна стая в реално време, с преподавател native speaker от Великобритания. Цена: 135 лв. вместо 270 лв.Начало:22.06.2020г. /понеделник и сряда/ от 18:30 - 19:50ч.

 

 

Header-Page

Записване за онлайн курс по англйски езинк

Онлайн курс по Немски език за нива А1, А2 или В1, 50% отстъпка

Курсът за начинаещи ще се провежда по учебната система Themen aktuell на издателство Hueber и подготвя за успешното полагане на сертификатните изпити Start Deutsch и Zertifikat Deutsch. В теми от ежедневието е показан животът на немскоговорещите страни. Граматичният материал е представен на принципа събирам – подреждам – систематизирам, като позволява на учащите сами да извеждат правилата и да ги упражняват със задачите в работната тетрадка. Всеки урок е допълнен от специални рубрики, посветени на овладяването на лексиката, граматиката и правоговора. Стимул за учащите да работят допълнително по темата са поместените във всеки урок линкове за материали в Интернет.

ЦЕНА

 • Онлайн курс по немски език за начинаещи! Ниво А1. Цена: 135 лв. вместо 270 лв.
  Начало:.22.06.2020г. /понеделник и сряда/ от 19:00 - 20:30 ч.

 • Онлайн курс по немски език  Ниво А2. Цена: 145 лв. вместо 290 лв.
  Начало:27.06.2020г. /събота и неделя/ от 13:00 - 14:30 ч.

 • Онлайн курс по немски Ниво В1. Цена: 145 лв. вместо 290 лв.
  Начало:27.06.2020г. /събота и неделя/ от 10:30 - 12:00 ч.

 
Header-Page

Онлайн курс по Икономически немски

 Онлайн курс по Икономически немски  

Курсът подготвя за международния изпит по икономически немски език и с него се овладяват уменията за общуване в професионалната сфера. Провежда по учебника Wirtschaftskommunikation Deutsch, резултат от сътрудничеството на Гьоте Институт, Германската индустриално-търговска камара и Европейската общност. Подходящ е за лица с ниво B2 или успешно положен изпит Zertifikat Deutsch.

СЕРТИФИЦИРАНЕ

След завършване на онлайн обучението всеки курсист полага финален изпит на база всички изучавани теми. При успешно взимане на изпита за оценка на познанията получени от онлайн курса курсистът получава сертификат.

БОНУС

Всеки курсист след приключване на онлайн обучението получава шест месечен безплатен достъп до всички видеоматериали от проведения курс. Граматичните правила и тяхното прилагане в практиката, ежедневни теми и ситуации. Допълнителни упражнения, текстове за слушане и четене с разбиране. Допълнителни граматични упражнения към съответните теми, които премахват нуждата от закупуване на допълнителни материали за обучение или работни тетрадки. Аудиоматериали, чрез които курсистите привикват към звученето на езика. Пряк диалог с квалифициран преподавател, чрез които се елиминира ефектът на езиковата бариера. Допълнителни упражнения спрямо индивидуалните нужди на курсиста.

ЦЕНА

 • Онлайн курс по Икономически немски! Ниво B2-С1. Цена: 180 лв. вместо 360 лв.
  Начало:23.06.2020г. /вторник и четвъртък / от 19:00 - 20:30 ч.

 

 

ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ЕЗИК В ШКОЛАТА

 • Можеш да учиш от всяка точка на страната и извън нея.

 • Можеш да учиш в удобно за теб време. (След всеки урок имате достъп до видео запис на проведения урок.)

 • Да комуникираш с преподавателите, чрез онлайн платформата или e-mail съобщения.

 • Може да качваш своите задачи за самостоятелна работа за преглед и оценка от преподавателя.  

 

 • Всички права запазени. © Езиков център Школата

 • Езиков център - Школата
 • Нюзлетър

 • Създадено от

  Създадено от IGC
Обади ни се!
Онлайн - 0897298166 Офис Лазур - 0878456008 Офис Меден Рудник - 0878882231